kosárban: 0
  • info@bonuszakcio.hu
  • Egyedülálló kedvezmények!
  • 0            0

Hajókirándulás 2.menet

Április 24-én indulnak a hop on-hop off hajójáratok

-24%
(18 értékelés)

25 000 Ft helyett 18 900 Ft

Április 24-én indulnak a hop on-hop off hajójáratok a Dunakanyarban

  • Elérhető 2021.05.03 -tól
  • Megtekintve: 160 alkalommal
  • Megosztás
Leírás

Főoldal>Hírek>Itthon
Április 24-én indulnak a hop on-hop off hajójáratok a Dunakanyarban

A dunakanyari településeket összekötő hajójáratot tavaly nyáron indította a MAHART a turizmus kiszolgálása és beindítása érdekében.
Szerző:Szabó Zoltán
2021. április 19.
Címlapfotó ©Mahart
A kirándulók körében nagy népszerűségnek örvendő hajós körjáratot idén április 24-én, szombaton indítják újra, a Visegrád-Nagymaros-Zebegény-Dömös-Nagymaros-Visegrád útvonalon.

A Mahart PassNave Kft. tavaly nyáron indította el a hop on-hop off jellegű hajójáratot a Dunakanyarban, először a Visegrád-Nagymaros-Zebegény-Dömös-Nagymaros-Visegrád útvonalon, majd ennek kiegészítésére két újabb járatot Esztergom és Zebegény között, illetve a Szentendre-Leányfalu-Tahitótfalu-Visegrád vonalon.

2021. április 24-én újraindítja a Visegrád-Nagymaros-Zebegény-Dömös-Nagymaros-Visegrád útvonalon a hajós körjáratot a Mahart PassNave Kft. Ezt júniusban három további körjárat követi majd, amelyek közé idén újdonságként Szobot és Verőcét is bekapcsolják.

A járatra az utasok napijegyet válthatnak, amellyel az adott napon bármelyik kikötőben ki- és beszállhatnak a hajóra, tetszőlegesen megszakítva az utazást.
A NAPI JEGYÁR EGYSÉGESEN 1000 FORINTBA KERÜL AZ ÚTVONALON, AMENNYIBEN KUTYÁT VAGY KERÉKPÁRT IS VINNÉNK MAGUNKKAL, ÉRTÜK TOVÁBBI 500-500 FORINTOT KELL FIZETNI.

Kajla-útlevéllel rendelkező diákok és a 2 éven aluliak számára az utazás ingyenes.

Áprilisban csak pénteken, szombaton és vasárnap délelőtt 10 órakor, valamint délután 14 órakor indul hajó Visegrád hajóállomásról, májustól szeptemberig azonban hétfő kivételével minden nap közlekedik majd a körjárat, és hétvégenként nagyobb gyakorisággal.
A DUNAKANYARI KÖRJÁRAT MENETRENDJE

Értékelések